DiYaRBaKıRYeR6
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DiYaRBaKıRYeR6

RaP

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
Forum
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
En son konular
» hoş geldınız
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 7:08 pm tarafından mc-styler

» én Kötü eSpriyi ßén YapaRm dién ßuYuRsnn =))
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:30 am tarafından elisa

» M3zarLık Açtımmm..iStediGinisi Gömün GitSinn..!
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:28 am tarafından elisa

» Üsteki üye gitse nesini özlerdin
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:26 am tarafından elisa

» hangi hattı kullanıosn??
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:24 am tarafından elisa

» buğulu bir cama su an ne yazardınız ?
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:22 am tarafından elisa

» Şu An dinlediĞİniz Şarkıyı Kime Armağan EdiyosunUZ
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:19 am tarafından elisa

» msn mesenger kişisel iletinizi bizimle paylaşın
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:16 am tarafından elisa

» DİnLeDiğİNİs ŞaRkıDan Bi CüMle..
Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:15 am tarafından elisa

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Cambaz
Çek Git !  Şirin Koyuncu Vote_lcapÇek Git !  Şirin Koyuncu Voting_barÇek Git !  Şirin Koyuncu Vote_rcap 
elisa
Çek Git !  Şirin Koyuncu Vote_lcapÇek Git !  Şirin Koyuncu Voting_barÇek Git !  Şirin Koyuncu Vote_rcap 
amsterdam
MciNTiHaR
PiyanisT
Dertbabasi
Deli_MaMo
ugur
mc-styler
musty-s
Forum
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

Çek Git ! Şirin Koyuncu

YazarMesaj
elisa
prenses
prenses

Çek Git !  Şirin Koyuncu Empty
MesajKonu: Çek Git ! Şirin Koyuncu   Çek Git !  Şirin Koyuncu Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 10:52 am

Dönmek istersen birgün maziye
Hiç düşünme!
Düşünme ardında neler bırakabileceğini
Batık bir gemi gibi kalan bu sevgiliyi
Düşünme çek git!
Ama gidişin hızlı olsun
Görme battığını
Görüpte sende batma onunla beraber
Yum gözlerini geride kalanlara
Ve , çek git!

Kolaysa bu kadar herşeyi silip
Yeni baştan bir sayfa açmak hayata
Bende kapatıyorum bu defteri
Kapatıyorum seni ve yaşıyorum sensizliği...

Beraber dönelim sırtımızı paylaştıklarımıza
Beraber söndürelim yanan mumları
Ve arkamıza bakmadan gidelim
Sen başka, ben başka geleceğe.
Gittiğin yerde mutlu ol biriciğim
Yatağında rahat uyu
Asla bilmeden
Uzaklarda birinin kalbinin hala sende olduğunu
mutlu ol
mutlu ol...

Çek Git ! Şirin Koyuncu
1 sayfadaki 1 sayfası