DiYaRBaKıRYeR6
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DiYaRBaKıRYeR6

RaP

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Ortaklar
Forum
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
En son konular
» hoş geldınız
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 7:08 pm tarafından mc-styler

» én Kötü eSpriyi ßén YapaRm dién ßuYuRsnn =))
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:30 am tarafından elisa

» M3zarLık Açtımmm..iStediGinisi Gömün GitSinn..!
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:28 am tarafından elisa

» Üsteki üye gitse nesini özlerdin
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:26 am tarafından elisa

» hangi hattı kullanıosn??
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:24 am tarafından elisa

» buğulu bir cama su an ne yazardınız ?
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:22 am tarafından elisa

» Şu An dinlediĞİniz Şarkıyı Kime Armağan EdiyosunUZ
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:19 am tarafından elisa

» msn mesenger kişisel iletinizi bizimle paylaşın
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:16 am tarafından elisa

» DİnLeDiğİNİs ŞaRkıDan Bi CüMle..
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:15 am tarafından elisa

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En iyi yollayıcılar
Cambaz
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Vote_lcap><sEnSiZlİk çOk aCı>< Voting_bar><sEnSiZlİk çOk aCı>< Vote_rcap 
elisa
><sEnSiZlİk çOk aCı>< Vote_lcap><sEnSiZlİk çOk aCı>< Voting_bar><sEnSiZlİk çOk aCı>< Vote_rcap 
amsterdam
MciNTiHaR
PiyanisT
Dertbabasi
Deli_MaMo
ugur
mc-styler
musty-s
Forum
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

><sEnSiZlİk çOk aCı><

YazarMesaj
elisa
prenses
prenses

><sEnSiZlİk çOk aCı>< Empty
MesajKonu: ><sEnSiZlİk çOk aCı><   ><sEnSiZlİk çOk aCı>< Icon_minitimeC.tesi Eyl. 27, 2008 11:04 am

Sensizlik öğle acı veriyor ki bana
Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara
Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte
Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma
Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta
Mutlu olacağım belki öbür dünyada
Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı
Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı
Bense kıymetini bilemedim belki de
Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda
Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana
Ben bir kere sevdim bunu anlasana
Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha.
Onun sadece sende olduğunu anlasana
Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda
Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana.
Bir kez daha benim yanımda olsana.

><sEnSiZlİk çOk aCı><
1 sayfadaki 1 sayfası